Social Icons

.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σημαντικοί ομιλητές στο 3ο Posidonia Sea Tourism Forum

Οι προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας και του yachting στην Ανατολική Μεσόγειο 
στο επίκεντρο της Διοργάνωσης Κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας παγκοσμίως θα βρεθούν τον Μάιο στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο 3ο Posidonia Sea Tourism Forum, όπου θα έχουν επαφές με μέλη της Κυβέρνησης και επίσης, μια σημαντική ευκαιρία να δικτυωθούν με εκπροσώπους λιμενικών αρχών, εμπορικών επιμελητηρίων, προμηθευτών και άλλων παραγόντων της Ανατολικής Μεσογείου που εμπλέκονται στην λειτουργία και εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας.  


Το Συνέδριο, που θα διοργανωθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 26 και 27 Μαΐου, θα φιλοξενήσει και ηγετικά στελέχη του κλάδου του yachting, όπως εκπροσώπους των ενώσεων MYBA και ICOMIA, μεγάλους yacht charterers και φορείς ανάπτυξης και εκμετάλλευσης μαρινών.

Συνολικά, περίπου 800 επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις για ουσιαστικά θέματα που αφορούν το μέλλον του προσοδοφόρου αυτού κλάδου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Η εκροή της διεθνούς κρουαζιέρας προς την ευρωπαϊκή οικονομία φτάνει τα 39,4 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ έχει δημιουργήσει 339.000 θέσεις εργασίας.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Cruise Lines International Association (CLIA), που επίσης θα λάβει χώρα τη δεύτερη ημέρα του Posidonia Sea Tourism Forum, θα συζητηθούν καίρια ζητήματα που αφορούν την πρόοδο της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως η προβλεπόμενη αύξηση χωρητικότητας του 2016 και οι ανασχετικοί παράγοντες που περιορίζουν την αύξηση των προσεγγίσεων τράνζιτ και την ανάπτυξη του home-porting στην Ελλάδα.

Πηγή : travelling.gr
 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΥΡΑ

ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΕΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΥΡΑ