Social Icons

.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

15 pet friendly ξενώνες - Weekend μαζί με το κατοικίδιό σας


Οι πιο φιλόζωοι εξ υμών, όλο και πιο συχνά μας ρωτάτε για καταλύματα, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε παρέα με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, γι’αυτό και εμείς σας κάνουμε 15 προτάσεις για κάθε γούστο σε αγαπημένους ανοιξιάτικους προορισμούς ανά την Ελλάδα.


Η λίστα είναι βεβαίως ενδεικτική. Βρείτε όλα τα προτεινόμενα από τον AlphaGuide καταλύματα χρησιμοποιώντας το ανάλογο φίλτρο (Δεκτά μικρά ζώα ) στο section «Ξενοδοχεία» και θυμηθείτε πως, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συνεννοηθείτε με το εκάστοτε ξενοδοχείο ή ξενώνα ως προς το μέγεθος του ζώου που δέχεται, τις πιθανές παροχές κ.λπ.

Antzi Studios, Αίγινα
Στο γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας, μία από τις πιο value for money προτάσεις διαμονής στο νησί. Το συγκρότημα περιβάλλεται από περιποιημένους κήπους και αναπτύσσεται γύρω από μεγάλη πισίνα. 

Στο Ρολόι, Πόρος
Στούντιο, διαμερίσματα και βίλες με ωραίες αυλές απαρτίζουν αυτό το ιδιαίτερο συγκρότημα που μοιράζεται σε 3 ατμοσφαιρικά οικήματα του Πόρου με έμφαση στις προσωποποιημένες υπηρεσίες και τη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Πλειάδες, Καλιάνοι Ορεινής Κορινθίας
Πολύ κοντά στη λίμνη της Στυμφαλίας, το συγκρότημα αποτελείται από 7 καλόγουστες αυτόνομες κατοικίες μέσα σε μεγάλο κήπο με πισίνα, ενώ το ίδιας ιδιοκτησίας καφέ Πυγολαμπίδα σερβίρει πρωινό, καφέ και ποτό. 

Μπελλαίικο, Στεμνίτσα
Το θρυλικό πρωινό της ιδιοκτήτριας Νένας είναι από μόνο του ένας πολύ σοβαρός λόγος για να επιστρέφουμε συχνά-πυκνά στο ζεστό ξενώνα, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό στεμνιτσιώτικο αρχοντικό στην κορυφή του χωριού, ενώ τα κατοικίδιά σας θα ευχαριστηθούν και τις αυτόνομες αυλές και θα κάνουν παρέα και με τη σκυλίτσα της Νένας. 

Εν Δημητσάνη, Δημητσάνα
Στην είσοδο της Δημητσάνας, ο πετρόκτιστος ξενώνας ακολουθεί το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της περιοχής και μαζί με όλες τις σύγχρονες ανέσεις χαρίζει ωραία θέα στο φαράγγι του Λούσιου. 

Αγρόκτημα Ευμέλια, Γούβες Λακωνίας
Με έμφαση στον αγροτουρισμό, η μονάδα απλώνεται σε ένα τεράστιο, καταπράσινο κτήμα με διάσπαρτες κατοικίες και μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε την κοιλάδα του Ευρώτα αλλά και τις ομορφιές του γειτονικού Πάρνωνα. 

Αλλοτινό, Ναύπλιο
Ένα ανακαινισμένο κτίριο του 19ου αιώνα στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στεγάζει τη ζεστή πανσιόν, που διαθέτει άνετα δωμάτια τα οποία παντρεύουν το παραδοσιακό στυλ με τις σύγχρονες ανέσεις. 

Λαζαρέτο, Μονεμβασιά
Σε νεόδμητο κτίριο έξω από το Κάστρο, το ξενοδοχείο ενδείκνυται για όσους λατρεύουν την ατμόσφαιρα της Μονεμβασιάς, αλλά αναζητούν και τις σύγχρονες ανέσεις – άνετα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. 

Αρχοντικό Ναουμίδη, Πορταριά
Πολύ κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ της Πορταριάς, το ρομαντικό ξενοδοχείο μοιράζεται σε 3 κτίρια, ένα εκ των οποίων αναπαλαιωμένο νεοκλασικό, τα οποία βλέπουν σε μια ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με ωραίες γωνιές και πισίνα. 

Πανδίων Mountain Resort, Λίμνη Πλαστήρα
Στην είσοδο του Νεοχωρίου και χαρίζοντας πανοραμική θέα στη λίμνη, το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα δωμάτια, διαμερίσματα και σουίτες σε παραδοσιακό στυλ, τα περισσότερα με δικό τους μπαλκόνι.

Kastanea House & Bar, Άγ.Νικόλαος Ευρυτανίας
Σε σημείο του χωριού με πανοραμική θέα, ο ξενώνας στεγάζεται σε κτίριο με οικολογικές προδιαγραφές και ξεχωρίζει για τις ντιζαϊνάτες σουίτες, αλλά και το υπέροχο σαλόνι-café, όπου μπορείτε να γευματίσετε κατόπιν συνεννόησης.

Ανεμόλια, Αράχοβα
Αφήνοντας την Αράχοβα με κατεύθυνση προς Λιβάδι, ένα από τα πρώτα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής που ανανεώνεται διαρκώς – highlight η νέα τριώροφη executive πτέρυγα με θέα στο δελφικό τοπίο. 

Γανυμήδης, Γαλαξίδι
Αν και με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, διατηρεί την αίγλη ενός από τους πλέον ιστορικούς ξενώνες της θαλασσινής πολιτείας με σήμα κατατεθέν το λουκούλλειο πρωινό, που, καιρού επιτρέποντος, σερβίρεται στη θαυμάσια εσωτερική αυλή. 

Η Ελατού, Ελατού Ορεινής Ναυπακτίας
Ανακαινισμένο και λιτό, το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο ελατοσκέπαστο χωριό, τόσο από τα δωμάτια όσο και από τον περιποιημένο περιβάλλοντα χώρο, ενώ η ταβέρνα του ισογείου σερβίρει τοπικές γεύσεις.

Κτήμα Μπέλλου, Άγ.Δημήτριος Πιερίας
Καλόγουστο συγκρότημα μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής με θέα στον Όλυμπο και αγροτουριστική φιλοσοφία – για τη διαμονή σας θα επιλέξετε ανάμεσα σε άνετα διαμερίσματα και σπιτάκια με μικρό κήπο.

Πηγή : Athinorama
 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΥΡΑ

ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΕΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΥΡΑ